Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Respingerea candidaturii mele la București este ordin de la Marcel Ciolacu, dar încă nu s-a terminat

by S.O.S. România
388 Vizualizări

Eu nu am anunțat public că voi candida la Primăria Generală a Municipiului București ca să văd ce face domnul Marcel Ciolacu, dar domnul Marcel Ciolacu nu știe decât să dea telefoane ca să își manifeste hegemonia. Astăzi mi-am depus la București candidatura pentru Primăria Generală a Municipiului București ca să îi încurc pe toți. Mi-am depus candidatura când am văzut mârșăvia din București și cum vor să fure cu același Nicușor Dan care își bate joc de bucureșteni și tuturor le convine să iasă Nicușor Dan pentru că semnează ca primarul. Mă bucur că Marcel Ciolacu a căzut în plasa mea privind candidatura la București. O să îi aduc lui Marcel Ciolacu și un cadou, un tricou pe care scrie: ”Mândru că sunt moldovean”, și i-am chemat pe toți moldovenii să se revolte.

Am depus peste 19 000 de semnături, nu au vrut să îmi dea procesul verbal pentru semnături, și acum am auzit din presă că mi-au respins candidatura. Nu se poate spune că au respins candidatura mea pentru că doar marți e ultima zi, poți spune doar că au respins 1000 și ceva de semnături. În limbajul lor înseamnă că a lipsit adresa de pe unele semnături și nu era trecut numele meu pe unele formulare, asta nu înseamnă incorect, ci incomplet. BEM trebuia să anunțe partidul S.O.S. România, nu presa.

Toți ceilalți candidați sunt speriați pentru că eu iau voturi de la fiecare candidat. Secretarul general al S.O.S. România, Dan Marin Ștefănel, s-a dus la BEM în această seară, iar acolo au pus jandarmii pe el, deși este reprezentantul partidului și BEM are obligația să îl cheme pentru a comunica inadvertențele. Vor să amâne decizia pentru a se ajunge în ziua de marți când nu mai pot să completez dosarul, acesta este un ordin de la Marcel Ciolacu. Avem de a face cu o dictatură și cu un sistem dictatorial care nu vrea să permită unui om onest să participe în alegeri, pentru că toată lumea știe că nu există înțelegere cu mine când e vorba de corupție, iar Primăria Generală a Municipiului București este cea mai coruptă instituție din România.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate