Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Sunt mândră să fiu moldoveancă!

by S.O.S. România
858 Vizualizări

Am lansat astăzi la Focşani candidaţii Partidului S.O.S. România la alegerile locale din judeţul Vrancea şi cu toţii ne-am declarat mândri că suntem moldoveni, indiferent de unde suntem! Să îi fie ruşine premierului Marcel Ciolacu, felul în care i-a jignit astăzi pe moldoveni este incalificabil!

Sunt mândră că moldovenii m-au primit printre ei şi mă consideră de-a lor, că moldovenii m-au trimis în Parlamentul României să îi reprezint în calitate de senator de Iaşi! Şi trebuie să fim mândri că suntem români indiferent din ce regiune suntem!

Felul în care premierul Marcel Ciolacu se referă la moldoveni arată că nu are respect faţă de oameni, în primul rând! PSD a jefuit Moldova şi a menţinut-o în sărăcie în ultimii 34 de ani, iar acum preşedintele acestui partid îi tratează extrem de jignitor pe moldoveni. Fiecare dintre români are în ADN-ul său toate regiunile României. Atunci când îi jigneşti pe moldoveni, îi jigneşti pe toţi românii!

Marcel Ciolacu nici nu merită să fie moldovean, după cum s-a descalificat ca premier şi ca preşedinte de partid. PSD s-a discreditat astăzi definitiv de vreme ce, prin vocea preşedintelui său, şi-a manifestat dispreţul faţă de Moldova.

Moldovenii, care sunt oameni calzi şi primitori, iubitori de tradiţie şi patrioţi, aşa cum i-am cunoscut eu în Moldova şi în discuţiile cu mii de români din această zonă, sunt profund jigniţi de vorbele premierului. Un prim-ministru care îşi dispreţuieşte cetăţenii nu merită să ocupe această funcţie. Tocmai de aceea, îi cer premierului Marcel Ciolacu să îşi dea demisia din funcţie pentru că România trebuie să fie condusă de patrioţi, nu de grobieni.

Chiar dacă nu va pleca de bunăvoie, după alegeri Marcel Ciolacu va pleca oricum din toate funcţiile pe care nu le merită. Îi dau şansa să îşi dea demisia de onoare. Dacă nu, va pleca într-un mod ruşinos şi dispreţuit de toţi cei pe care i-a jignit!

Partidul S.O.S. România cere demisia premierului Marcel Ciolacu pentru că, o dată ce se simte jignit că este considerat moldovean, înseamnă că se simte jignit că este român.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate