joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

România aruncată în război împotriva voinței națiunii

by S.O.S. România
2,2K Vizualizări

Este momentul ca cineva să își asume să vorbească deschis națiunii române și unei întregi Europe despre ceea ce se va întâmpla în cel mai scurt timp și despre faptul că avem obligația de a ne opune.

Împingerea României în război de către partenerul strategic, precum și aprobarea construirii celei mai mari baze militare NATO din Europa pe teritoriul statului român, ne aruncă în cea mai inconștientă campanie antiromânească, sinucigașă pentru statul român și națiunea română.

Săptămâna trecută subsemnata am avut vizite oficiale în Portugalia și Germania, unde subiectul războiului Ucraina-Rusia este unul interzis, riscând chiar să fii reținut și să dai declarații oficialităților dacă te pronunți asupra acestuia, încălcându-se toate dispozițiile legale dintr-un stat de drept. Este interzisa categoric orice critică a puterii, orice idee în contradictoriu cu varianta oficială, iar opoziția este practic discriminată și amenințată cu desființarea partidelor lor, cam așa arată democrația germană a sec. XXI. Această atitudine a puterii discreționare la nivel european denotă că deja suntem într-o dictatură impusă de la Bruxelles, condusă de sistemul Von der Leyen, de care trebuie să scăpăm urgent la aceste alegeri. În nici un caz stimabila doamnă nu mai poate primi un mandat de conducere, altfel Europa va cădea total.

În tot acest timp România este tranzitată de trupe NATO, de blindate care se duc către Ucraina, ucraineni antrenați în România, implicându-ne într-un război care nu ne aparține, și care va escalada, mai ales după atentatele de la Moscova, dacă nu suntem atenți, într-o nebunie a războiului, a celui de-al treilea război mondial.

Solicit Armatei Române, reprezentanților acesteia, rezerviștilor, diplomaților, politicienilor care conștientizează acest pericol să se opună categoric construirii celei mai mari baze militare NATO în România, să începem imediat demersurile pentru obținerea păcii în regiunea noastră și evident pacea mondială. Demersul subsemnatei din martie 2022, Neutralitate pentru România, Pacea de la București, trebuie să fie susținut de întreaga clasă politică conștientă din România, de întreg poporul român, care nu trebuie să își omoare copiii pentru interesele altor state.

Solicit tuturor statelor europene să capete curaj și să se opună escaladării acestui conflict, care va produce consecințe inimaginabile, mult mai grave decât în primele războaie mondiale, iar noi, românii și moldovenii, suntem cei mai prejudiciați de poziția noastră geostrategică. Solicit autorităților române să transforme situația noastră perdantă, într-una de succes prin inițierea demersurilor pentru pace, neutralitatea României și a Republicii Moldova, astfel încât să devenim o Elveție în sud estul Europei,  și să fim zona tampon neutră, zona liberă ce garantează pacea și ni se garantează pacea în regiune. Nu avem nevoie de conflicte în această zonă și așa problematică istoric, solicităm partenerilor strategici să se preocupe de problemele din zona în care își au obârșia și să își vadă de problemele lor interne, fără să creeze degringoladă în problemele noastre interne și externe. Suntem capabili să ne conducem singuri și să manageriem conflicte în această zonă unde ne cunoaștem cu toți vecinii și putem încheia tratate de pace și respect reciproc, fără interferența unor alte state îndepărtate care au interese deloc prietenoase cu noi și care aduc instabilitate diplomatică și socială în regiune.

Solicit încă o dată inițierea negocierilor pentru pace, îmi declar aceeași disponibilitate de a participa la procesul de negociere în vederea instaurării păcii și consider că numai împreună, prin mijloace diplomatice, putem aduce pacea și prosperitatea pentru popoarele noastre, pentru Europa și pentru întreaga lume.

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

27.03.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate