Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Scrisoare către Ambasada Republicii Turcia la București

by S.O.S. România
1,8K Vizualizări

În atenția

Excelenței Sale Dl. ambasador Özgür Kıvanç Altan

Partidul S.O.S. România, prin Președinte Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă,  vă adresăm pe această cale pentru a fi transmise pe cale diplomatică, Dlui Președinte al Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, sincerele noastre urări de bine și succes deplin în alegerile generale de duminică 14 mai 2023.

În contextul geopolitic actual, realegerea Dlui Președinte Erdoğan și a parlamentarilor Partidul Justiției și Dezvoltării constituie un important factor de stabilitate în zona Mării Negre, cu implicații profunde asupra viitorului acestei regiuni.

Apreciem și rezonăm cu viziunea socio-politică a Dlui Președinte Erdoğan, ce pune accent pe menținerea identității naționale și spirituale a poporului turc, ce îmbină tradiția cu modernitatea. În fața pericolului mondializării și uniformizării popoarelor, împărtășim aceleași idealuri de afirmare a propriei identități naționale și de punere pe primul loc a intereselor propriului popor, înaintea intereselor euro-atlantice sau europene.

Sperăm ca prin realegerea într-un număr cât mai mare a parlamentarilor Partidul Justiției și Dezvoltării și a Dlui. Președinte Recep Tayyip Erdoğan, Turcia să depășească cu bine provocările crizei  sociale și economice generate de asaltul oligarhiei financiare globaliste la adresa statelor naționale, cu scopul mărturisit al creării unei guvernări mondiale, supra-naționale.

Apreciem că popoarele noastre pot supraviețui acestei provocări doar împreună, colaborând împotriva acestui inamic comun.

Cu aleasă considerație,

Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului S.O.S ROMÂNIA  

13 Mai 2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate