Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Simion George, un șef de galerie mic și violent, lovește o femeie, doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă, senator și președintele Partidului S.O.S. România

by S.O.S. România
996 Vizualizări

În data de 19.12.2023, înaintea plenului din Parlament, în care se dezbătea bugetul pe 2024, doamna Diana Iovanovici-Şoşoacă i-a atras atenția domnului George Simion, aflat la tribuna parlamentului într-un pretins protest, că este doar un fariseu, care plătește articole mincinoase în presă, cum că s-ar fi întâlnit cu domnia sa la Viena. Acesta a fost momentul în care domnul Simion și-a pierdut cumpătul și a început să-i adreseze doamnei senator Diana Șoșoacă injurii cu conotații sexuale, culminând cu o serie de gesturi și manifestări violente, care au dus la lovirea telefonului acesteia, pe care l-a dat pe jos, cu care se transmitea live. 

Mai mult, președintele Partidului S.O.S. România, doamna Diana Iovanovici-Șoșoacă, i-a amintit domnului Simion că face vizite la Vatican și sărută mâna Papei Francisc, cel care tocmai a autorizat să oficieze binecuvântări pentru cuplurile de același sex, ceea ce contravine cu campania AUR privind promovarea familiei tradiționale, trădând poporul român și principiile sale milenare.

Domnul George Simion nu este la prima astfel de abatere violentă asupra doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă. Amintim aici despre violențele pe care domnul Simion le-a făcut în cadrul protestului civic din Piața Victoriei, din data de 02.10.2022, organizat împotriva sărăcirii românilor, a creșterii prețurilor, a facturilor mari, a scumpirii combustibililor și a distrugerii economiei de producție a României.

 Domnul Simion nu a avut altceva mai bun de făcut în acel moment decât să distrugă protestul civic, și pentru că voia să fie el singurul de pe scenă cu scopul de a conduce protestul, și-a trimis executanții să răstoarne scena, pe care se afla doamna Diana Șoșoacă, împreună cu multe alte persoane participante la protest și provocând acte de violență între protestatari.

Partidul S.O.S. ROMÂNIA a constatat atunci, cu regret, că prin acțiunile subversive, suburbane, violente îndreptate împotriva oamenilor adunați la protestul civic din Piața Victoriei și de dezinformarea de după acest protest, făcute de către domnul George Simion, alături de formațiunea sa politică, care au avut în aceeași zi un protest organizat în Piața Universității, a reușit să deturneze mesajul coerent de nemulțumire al românilor, împovărați de grija zilei de mâine, a distrus unitatea românilor aflați în stradă și s-a dovedit incapabil de a forța un dialog cu cei de la putere.

Partidul S.O.S România constată cu îngrijorare că ura și violența au devenit instrumentele de luptă politică promovate de domnul George Simion, fost șef de galerie, dar și de adepții acestuia. Acesta indică faptul că atâta timp cât valoric domnia sa nu reprezintă foarte mult, deoarece nu a fost capabil să identifice soluții reale pentru a rezolva o situație existentă, adoptând un primitivism comportamental prin puterea pumnului. Primitivii NU au ce căuta în politică! România are nevoie de profesioniști, de oameni valoroși, care pot fi capabili să se pună în slujba poporului, deschiși la dialog și responsabili.

Partidul S.O.S România condamnă ferm minciuna, ura și violența ca instrumente politice folosite în scopul dezbinării și distragerii atenției românilor de la problemele reale cu care se confruntă România.

Partidul S.O.S România solicită Birourilor Permanente ale Senatului și Camerei Deputaților demararea unei anchete disciplinare pentru analizarea comportamentului violent al domnului George Simion împotriva doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă.

Partidul S.O.S România face apel către societatea civilă, la organizațiile pentru drepturile femeilor, mass-media și cetățenii preocupați de demnitatea umană, să ia atitudine în fața unor astfel de comportamente violente împotriva unei femei.

Poporul român are nevoie de oameni politici adevărați, de soluții concrete, de dezvoltare pe baze economice sănătoase pentru a putea ieși din săracia în care ne adâncim de 34 de ani, datorită unei clase politice incompetente.

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. România

Data: 20.12.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate