joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Spuneți un NU categoric reintroducerii restrictiilor! Dreptul la nesupunere civică!

by S.O.S. România
339 Vizualizări

„Poate nu știați de ce Rafila făcea pe contestatarul măștii, vaccinării și avea un discurs ca al celor peste 70% neînțepați!

Acum ne-a dumirit cât de perverși pot fi propovăduitorii Noii Ordini Mondiale. A încercat să îi facă pe români să capete încredere în el, l-au asimilat celor care ar fi omul din interior împotriva sistemului, mă rog, asta ar fi vrut bolnavii ăștia ai NOM, ca apoi românii să se ducă (,)ca oile după fentă!

Iată că rafilianul impune restricțiile, după ce, numai până ieri se lua la harță cu Arafat si făcea pe eroul național care l-ar fi îngenuncheat pe Șeful urgenței, din Comitetul vieții sclavizate!

Tot nu ați înțeles că în Guvernul României nu pot sta oameni liberi ca noi? Tot nu ați înțeles că sunt toți în aceeași barcă și au țintele impuse din afară?

REFUZAȚI ORICE RESTRICȚII!

DACĂ MAI ACCEPTAȚI SĂ PURTAȚI BOTNIȚA, SIMBOLUL SCLAVIEI, PENTRU O AȘA-ZISĂ PANDEMIE, ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI GRAVE PROBLEME DE PERCEPȚIE A TUTUROR DOVEZILOR ȘTIINȚIFICE CARE AU DEMONTAT TOATE MIZERIILE LOR!

RAFILIANULE, NU VOM PURTA BOTNITA!

Dacă magazinele impun botniță, ACȚIONATI CA ÎN CAZUL „MAMAIA”!

Așa cum nu v-ați mai dus pe litoral la Mamaia pt. ca sunt preturi nesimțite, NU MAI INTRATI IN MAGAZINELE CARE IMPUN RESTRICȚII SI CONTROALE PT O PANDEMIE INEXISTENTA!

TOATE ACESTE DECIZII SUNT NECONSTITUȚIONALE!

ROMÂNI, ÎNCEPE LUPTA! VENIȚI ALATURI DE S.O.S. ROMÂNIA SI SENATORUL DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ PENTRU A NE ELIBERA DEFINITIV DIN SCLAVIA PANDEMICA!

IMPREUNA REUSIM!

POPORUL UNIT INVINGE!”

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate