Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
sâmbătă, iunie 22, 2024

Diana Iovanovici-Sosoaca: PAS CU PAS sau PUTIN CÂTE PUTIN?

by S.O.S. România
1,2K Vizualizări

Diana Iovanovici-Sosoaca – despre evolutia mediului geopolitic din Romania si din lume. “Pas cu Pas sau Putin cate Putin?”

“Deci, să trecem în revistă faptele recente și actuale.

Să nu credeți că vizita prim-ministrului Ungariei, Viktor Orban, în România și dorința lui și a UDMR-ului de a-și alipi 2 județe și ceva, hai 3 cu șpagă cu tot, cu pretenții nefondate pe niciun act și fapt istoric, este ieșită din contextul geo-politic internațional?!

Taiwan, China, S.U.A. și vizita d-nei Nancy Pelosi, Președintele Camerei Reprezentanților din USA, acolo unde China amenință cu atacuri armate dacă dna Pelosi aterizează. Și cum să nu aterizeze, când peste 20 de ani nimeni nu o să mai aibă curajul sa înfrunte China.

Într-o dovada de putere imperială, S.U.A. își exercită imperialismul acolo unde China își invocă întâietatea.

În Europa, Balcanii fierb. Serbia, cu un popor care nu va uita nicicând că NATO și S.U.A. i-au bombardat teritoriul și i-au omorât părinții și copiii în noaptea de Paște din 1999, cu acordul trădătorului de la București, de survolare a spațiului aerian românesc: Emil Constantinescu; și apariția unui stat apendice, Kosovo, a anunțat că dacă tot americanii și-au luat teritoriu ex-yugoslav, Kosovo, le-a dat o lecție acestora, impunându-se și cu un pic de focuri de armă.

Dacă tot vor kosovarii acte și numere de mașină în nume propriu, evident “deloc instigați” de vizita oficialilor americani- Antony Blinken et co, atunci sârbii le-au dat cu foc și ultimatum, că tot se precipită răzmerița la nivel mondial.

Și unde mai pui victoriile rușilor contra americanilor, pardon, ucrainenilor, în teritoriile lor- Lugansk și Donetsk- care în curând vor ocupa și Moldova noastră de peste Prut, și Transnistria noastră și or să vină până la Chilia.

Atunci să văd eu înfruntare Johannis – Putin, și mai ales pe Gen. Ciucă, vajnicul păzitor de maci din Afganistan. Oare cum va fi: PAS CU PAS sau PUTIN CÂTE PUTIN?

Putin cate putin, ne îndreptăm către o altă ordine mondiala, nu aia noua clocită in incubatoarele vestului.

În plus, Galitia e dorita de Polonia și de Ungaria, Putin ne invită să ne luăm teritoriile de la ucraineni, noi nu vrem – că idioții utili străinilor – din capul țării , nu sunt în stare să gândească pe termen scurt, d-apai mediu și lung, și semnăm acte ca proștii după comanda UE și S.U.A., că de, atâta putem.

Una peste alta, ne trezirăm cu Maia Sandu, firavă, plăpânda, terminată, plânsa și jelită, care ne cere ajutor contra rusilor!

Și mai cere și niscaiva gaz și curent electric și apă, că s-a certat cu rușii ca să-i facă pe plac lui Soroș.

Iar ea, ca femeia singura și neajutorata, sare dintr-o casă în alta, prezidențială, evident, băgând în bucluc poporul prieten și prost de bun, vecin, de fapt cel care ar trebui să stăpânească întreaga Moldovă.

Păi, măi Maia, nu mai bine te lași tu de meserie, că nu faci față, pe bune, nu poți ca președinte să te duci să te umilești pe la toti neisprăviții și să îți cedezi suveranitatea pentru o litră de gaz?

Nu mai bine stăteai în banca ta, în neutralitatea pe care ți-o invocai mai în urmă cu 3 luni, și îți luai liniștită ca alți deștepți de europeni niște gaz mai ieftin de la vecinii ruși, de care n-o să scapi niciodată, cel puțin din punct de vedere geografic?

Ai dracu rușii ăștia!

Uite cum strică tot cu poziția lor geografică de mii de ani!

Ăștia se învecinează cu toată lumea și provoacă așa, de nebuni, războaie, ori de câte ori îi apucă pe americani dorința de “divide et impera”!”

Un articol de Diana Iovanovici-Sosoaca

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate