joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Adevărul despre minciuna eliminării pensiilor speciale

by S.O.S. România
524 Vizualizări

În mod incorect, criticile aduse de mine minciunii de la votul pentru eliminarea pensiilor speciale, prevedere construită în așa fel încât să fie declarată neconstituțională, au fost răstălmăcite ca fiind o încercare de a salva pensiile speciale. Am luat atitudine împotriva privilegiilor nejustificare acordate demnitarilor încă de pe vremea când PSD și PNL se ascundeau după stâlpi dacă erau întrebați pe aceste teme.

Același lucru l-am spus și în 2021 la Legea 7/2021 care a fost declarată neconstituțională. Acum au curajul să voteze pentru această lege deoarece știu cu toții prea bine că va fi respinsă de Curtea Constituțională! Prin votul de azi puterea se laudă că ar desființa 700 de pensii speciale, când există în vigoare un număr de circa 12.000 de pensii speciale care costă bugetul miliarde de euro anual.

În cazul votului de astăzi este vorba despre o fentă a puterii ca să se laude că a eliminat câteva sute de pensiile speciale, când, de fapt, CCR a declarat deja acest demers neconstituțional și o va face din nou, iar restul miilor de pensii speciale rămân neatinse.

Puterea s-a temut că voi vorbi împotriva acestei minciuni a premierului Marcel Ciolacu și a coaliției de la guvernare și de aceea nu mi s-a dat cuvântul în plenul reunit, iar premierul președinte al PSD este vinovat de dictatura pe care a impus-o în Parlament la votul acestei minciuni.

În urma votului de astăzi nu s-a eliminat nimic, s-a făcut un spectacol electoral pentru a-l ajuta pe Marcel Ciolacu să candideze la prezidențiale. Legea votată azi va fi contestată la CCR și astfel pensiile vor rămâne neatinse, cum s-a întâmplat deja. Doar că Parlamentul a devenit astăzi scena unei minciuni de stat și a cenzurii oficiale împotriva unicei opoziții adevărate.

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

26.06.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate