joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

ATAC CIBERNETIC ȘI BLOCAJ ONLINE ÎMPOTRIVA SENATORULUI DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

by S.O.S. România
463 Vizualizări

Președintele Partidului S.O.S. România, Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, se confruntă cu un atac cibernetic vicios menit să împiedice desfășurarea campaniei electorale. Contul său personal de Facebook a fost compromis astfel încât să o împiedice să comunice eficient online, singura sursă viabilă în contextul actual al campaniei.

Acest atac nu numai că afectează dreptul fundamental al Senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă la exprimare și comunicare, dar reprezintă și o încercare evidentă de a sabota procesul democratic în plină desfășurare. Prin blocarea accesului la platformele online, se încearcă știrbirea șanselor legitime de comunicare și interacțiune cu cetățenii, în special într-un moment atât de crucial precum campania electorală.

Ne exprimăm dezacordul profund față de aceste practici inacceptabile și cerem o investigație rapidă și riguroasă pentru identificarea și aducerea în fața justiției a celor responsabili. Atacurile cibernetice asupra proceselor democratice nu pot fi tolerate, iar responsabilii trebuie trași la răspundere.

Partidul S.O.S. România își reafirmă sprijinul ferm pentru președintele său, Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă, în lupta sa pentru drepturile democratice și cheamă la unitate împotriva oricărui tip de atac împotriva integrității procesului democratic.

Biroul de Presă

Partidul S.O.S. România

10.03.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate