joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

BRIGADA RUTIERĂ, ACȚIUNE ABUZIVĂ ÎMPOTRIVA SENATORULUI DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

by S.O.S. România
811 Vizualizări

Astăzi, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a recurs la o acțiune abuzivă și fără precedent, suspendând permisul de conducere al senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă, lider al Partidului S.O.S. România pe motiv de depășire a vitezei, deși autovehicolul condus de senator se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă. Această mișcare este o tentativă clară de a-l împiedica pe președintele S.O.S. România să-și desfășoare campania electorală pe teritoriul României.

Decizia Brigăzii Rutiere este bazată pe considerente politice și reprezintă un act abuziv, menit să blocheze participarea activă a senatorului Diana Iovanovici-Șoșoacă în cadrul procesului democratic. Este inacceptabil ca instituțiile statului să fie folosite în mod abuziv pentru a influența negativ procesele electorale și pentru a submina democrația.

Partidul S.O.S. România condamnă ferm această acțiune și solicită o investigație transparentă de urgență asupra circumstanțelor în care a avut loc suspendarea permisului de conducere. Cerem ca responsabilii să fie trași la răspundere conform legii și să fie asigurată respectarea drepturilor democratice ale fiecărui cetățean.

Ne exprimăm speranța că acest abuz va fi corectat în spiritul justiției și al respectului pentru lege și valori democratice.

Biroul de Presă

Partidul S.O.S. România

10.03.2024

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate