Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Cel mai înalt act de trădare în Parlamentul României

by S.O.S. România
360 Vizualizări

Senatorul Diana Iovanovici-Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, arată într-o declarație politică faptul că pe 9 mai 2023 ”am asistat la cel mai înalt act de trădare în Parlamentul României. Unul din multele acte de trădare exercitate împotriva României, dar acesta a fost deasupra tuturor. În fapt, am fost martorii sclaviei parlamentarilor români, o majoritate covârșitoare a acestora, adunați în plenul reunit să își piardă timpul, puși la treabă și la gândit de o solicitare a subsemnatei pentru care trebuia să ai cunoștințe de istorie: Declararea Zilei de Independență a României și votul în Parlament la data de 09 mai 1877 și discursul lui Mihail Kogălniceanu cu ocazia declarării independenței față de Imperiul Otoman. O zi care nu poate fi confundată sau înlocuită cu 10 mai, ziua regalității, oricât ați încerca să o defăimați”.

Senatorul a arătat cu această ocazie că ceea ce a urmat ”a fost ceva de neimaginat. Refuzul intonării imnului României, apoi negocierile duse pentru intonarea acestuia, mitocănia USR care invoca lipsa vocii pentru a cânta imnul României, propunerea PSD, forțată și mizeră de a intona imnul României dar numai împreună cu imnul Europei, (de când e Europa stat?) și dezastrul națiunii române: într-un final acceptarea de către madame Gorghiu, cea care în urmă cu 2 ani declara tot de la tribuna plenului reunit că cedează ea de capul ei suveranitatea României, – acest lucru s-a adeverit ieri”, a mai spus senatorul, care a criticat faptul că s-a dispus intonarea imnului Europei, o organizație mondială, înaintea imnului României, în Parlamentul României.

”Cedarea suveranității nu mai este o supoziție, este un fapt real, România a ajuns un stat vasal al Europei, mă mir că nu au intonat și imnul Americii sau al Ucrainei. De ieri a fost arătat fățiș statutul sclaviei României, Parlamentul României recunoscându-și vasalitatea față de o organizație denumită Uniunea Europeană. O uniune în care independența, suveranitatea, indivizibilitatea, unitatea și mai ales, naționalitatea unui stat nu mai există, se pierde în noianul de state distruse pas cu pas de un munte de prostie și grobianism”, mai arată Diana Iovanovici-Șoșoacă în declarația sa politică.

Senatorul propune un exercițiu de imaginație: ”Gândiți-vă ce s-ar fi întâmplat în Franța, dacă Parlamentul și-ar fi permis nu să refuze intonarea Marseillaisei, ci neobrăzarea de a intona un așa-zis imn al Europei înaintea acesteia? Revoluție! Poporul francez i-ar fi decapitat ca în urmă cu 200 de ani fără să mai aibă timp să construiască eșafod”.

Președintele S.O.S. România atrage atenția că în timp ce în Parlamentul României ducea lupte grele pentru dreptul de a intona imnul României, milioane de francezi în stradă intonau iubita lor Marseillaise!

”Poporul român nu mai are demnitate și onoare, verticalitate și conștiință dacă permite un astfel de comportament și vânzare a suveranității României. Nu vreau să cred că jumătate din Românie plecată în pribegie muncește să întrețină și să ajute cealaltă parte, care permite bătaia de joc și dezintegrarea națională. Unde sunt zecile de mii de oameni care se plimbă pe străzi în week-end într-o așa-zisă manifestație, o plimbare prin București fără să se întâmple nimic? Unde sunt aceștia când este într-adevăr nevoie de ei să acționeze? Nu se mai dau autocare ca șpagă electorală? Nu mai au interes PSD și PNL să aburească oamenii și să elibereze supapa prin opoziția controlată AUR? Uite cum s-a eliberat supapa, astfel încât o adevărată manifestație să fie evitată chiar atunci când este nevoie de ea”, a mai spus senatorul în declarația sa politică.

Săptămâna aceasta, continuă senatorul, ”se vor vota nenumărate legi care anulează suveranitatea și independența României, ating și îngenunchează calitatea umană și aduc atingere calității de părinte. Minciuna majorității parlamentare a ieșit la iveală. Scandalul din Comisia de muncă la PLX 145/2023 a fost creat cu ajutorul opoziției controlate și a unora din așa-zisul civic pentru a nu se adopta amendamentele subsemnatei care ar fi salvat copiii, i-au mințit că vor mai face o adunare pentru discutarea ei și apoi, după ce supapa s-a eliberat cu o făcătură de miting a opoziției controlate, l-au introdus pe ordinea de zi la vot, fără nici un amendament admis, pentru că ei au nevoie de bani”.

În final, senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă a arătat că ”trăim cea mai cumplită umilință pe care a trăit-o România și poporul român vreodată. Cât timp voi mai exista, și împreună cu mine, oameni verticali și demni care nu vor să suporte această umilință, vom lupta pentru recăpătarea demnității și suveranității naționale. România are nevoie de luptă pentru că emite un veritabil semnal: S.O.S. ROMÂNIA!”

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate