luni, martie 18, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
luni, martie 18, 2024

Comunicat de presa: Solidaritate cu jurnaliştii şi analiştii atacaţi de Context.ro

by S.O.S. România
1,7K Vizualizări

Mă solidarizez cu jurnaliştii defăimaţi de publicaţia Context.ro şi denunţ public această ameninţare la adresa libertăţii, proferată de o organizaţie obscură. Am luat această atitudine în numele pluralismului de opinie şi al libertăţii de exprimare, garantate de Constituţie.

Condamn pe această cale modalitatea inchizitorială în care Context.ro îşi arogă dreptul de a practica cenzura gândirii cu scopul de a desfiinţa presa liberă şi de a instaura gândirea unică, permisă de sistem.

Ca victimă permanentă a acestui tip de acuzaţii nedrepte, menite doar să justifice cenzura şi să asigure confortul guvernanţilor, îi invit pe toţi politicienii şi toate partidele să ia atitudine şi să pună capăt acestui mod de a desfiinţa opiniile diferite, pluralitatea de idei şi dreptul la gândirea critică.

Opriţi listele negre, delaţiunile mizerabile şi acuzaţiile de tip Gestapo la adresa celor care caută adevărul şi mai au curajul să îl şi rostească!

Mă alătur, totodată, solicitărilor trimise de Clubul de Presă organizaţiei din spatele Context.ro, menite să clarifice originile şi finanţarea acestor unelte ale dictaturii şi le sunt alături jurnaliştilor şi liderilor de opinie cenzuraţi, amendaţi şi ameninţaţi în toate felurile de sistemul dictatorial.

Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă

Președintele Partidului SOS România

10.03.2023

Descarca comunicatul

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!