joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Diana Sosoaca: „In virtutea dreptului meu la libera exprimare!”

by S.O.S. România
708 Vizualizări

Diana Sosoaca, dupa ce premierul Romaniei Nicolae Ciuca ne-a asigurat ca actuala colalitie de guvernare “garanteaza dreptul la libera exprimare”, a venit cu un set de replici memorabile.

Pentru prima data in istorie, un politician are curajul sa spuna ce gandeste o natiune intreaga!

Diana Sosoaca: Tot in virtutea dreptului meu la libera exprimare: “Botnita aceea este un atac inacceptabil la drepturile si libertatile cetatenesti!”

https://youtube.com/bsTMD2mGnpo

Diana Sosoaca: Tot in virtutea dreptului meu la libera exprimare: “Ceea ce faceti dumneavoastra, cu facturile ridicate, cu vanzarea hidroelectrica, este act de inalta tradare!”

Diana Sosoaca: Tot in virtutea dreptului meu la libera exprimare: “Am dreptul sa nu fiu de acord cu politica LGBT, cu masca si cu absolut tot ceea ce inseamna vaccinarea obligatorie si mai ales cu 5G!”

Diana Sosoaca: Tot in virtutea dreptului meu la libera exprimare: “Vreau sa ii intreb pe toti astia care apar ca furnicile dupa ploaie, si vin de pe la NATO, de pe la UE, de pe unde sunt, si vin acuma sa faca pe prezidentiabilii in Romania: ce-ati facut pentru Romania in ultimii 32 de ani? Calailor! Asasinilor economici!”

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate