joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Opriți războiul!

by S.O.S. România
725 Vizualizări

Cenzura mediatică impusă asupra a tot ceea ce înseamnă dezastrul pe care îl provoacă războiul dintre Ucraina și Federația Rusă și efectele nefaste asupra Europei, atinge cote apocaliptice. Nimeni nu are voie să vorbească despre evenimente care aduc prejudicii nu economiei europene, ci vieții europenilor.

La data de 12 mai 2023, depozitul de muniție, plin cu uraniu sărăcit, a fost lovit de rachetele rusești Kinjal în Ucraina. Radiațiile și praful uranian otrăvitor au ajuns în ziua de 15 mai a.c. la Lublin în Polonia, confirmă Agenția de Protecție a Mediului din Polonia. În acel depozit de muniție se aflau obuze de tanc cu uraniu sărăcit furnizate Ucrainei de Marea Britanie, muniție în valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari.

Nivelurile de radioactivitate prezentate în grafic au fost măsurate și de către Universitatea Maria Curie Skłodowska din Lublin (Polonia). Acest lucru indică faptul că praful din muniția cu uraniu a fost suflat de vântul din direcția Khmelnitsky către Lublin, iar în 2 zile a ajuns la 400 km distanță.

Uraniul metalic este piroforic, ceea ce înseamnă că se aprinde spontan dacă este expus la căldură sau flacără. Praful de uraniu rezultat este acum împrăștiat pe pământ pe o distanță de 500 km. Acesta fiind un eveniment semnificativ de contaminare a solului și subsolului.

Pe surse mi s-a comunicat că în Polonia creșterea radiațiilor este de 15 ori mai mare decât normal, iar în Germania de peste 12 ori. Evident, că toate autoritățile europene neagă acest fapt, în timp ce rușii avertizează Europa cu privire la aceste consecințe nefaste a înarmării Ucrainei și a depozitării armamentului radioactiv periculos în depozite care pot fi supuse atacului.

Între aceste amenințări și fapte concrete, sunt prinși la mijloc oamenii. Oamenii care au ajuns carne de tun pentru interese politice mondiale, oamenii supuși radiațiilor și exterminării în masă, oamenii care muncesc ca să plătească taxe și impozite folosite la înarmare, într-o lume condusă de psihopați ahtiați de crime împotriva umanității, instigând un actoraș de mâna a doua ce juca mai mult striptease decât teatru, să distrugă liniștea și suveranitatea țărilor și continentelor. Niște nebuni dornici de omor în masă, s-au gândit să strice ordinea lucrurilor și să refacă polii de putere, să își împartă sferele de influență și să desființeze creștinismul.

În timp ce radioactivitatea creștea în vestul Europei, acolo unde puterea credinței a scăzut dramatic și sataniștii dansează prin biserici și catedrale, Ciucă al nostru, general de flori de canabis, ne anunța că va introduce serviciul militar obligatoriu. Aș fi de acord cu câteva luni pentru pregătirea pentru apărarea patriei, dar nu pe timp de război. Premierul nostru, în fapt al lor, a văzut că nu se înscrie nimeni de bunăvoie pentru a fi carne de tun în Ucraina, și s-a gândit în măreața sa inteligență, provenind probabil din câmpurile păzite nu de mult, pe când aștepta medalierea de peste ocean, să instituie obligativitatea serviciului militar astfel încât să ne omoare copiii, soții și tații și chiar bunicii pentru interesele Ucrainei, Americii, Bruxellesului, Rusiei etc.

Domnu Ciucă, părerea mea este că ar trebui să ne dați nouă, femeilor, arme! Ne-am dovedit mult mai curajoase și mai dure în această luptă și s-ar putea să vă dăm câteva lecții, să vă săturați de războaiele altora în care vreți să ne ucideți copiii.

Eu v-am mai spus și anul trecut că trebuie să fii inconștient și inept să dai arme unui popor care te urăște visceral și pe care l-ai mutilat și îngenuncheat ani de zile și căruia i-ai cedat suveranitatea în fața marilor puteri. Un popor care nu mai are nimic și căruia îi dai arme, nu mai are nimic de pierdut! Puneți-ne la încercare! Hai, aveți curaj!

Sau poate ați vrea să apelați la cercurile dvs. de ong-uri soroșiste cărora le aprobați marșurile promiscuității într-o țară eminamente creștină! Hai, că își pot pune fundul la bătaie ca să apere Ucraina și America și chiar Europa care le cântă în strună! Chiar le-ar face o deosebită plăcere să primească strict în dos niște gloanțe și bombe care o să-i sature de pervertirea minților copiilor noștri, și poate îi va îndrepta de spate și le va arăta cărarea dreaptă! Noi suntem creștini, avem încredere în penitență și revenirea pe drumul cel drept!

Declarație politică în Senatul României

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate