joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

România își apără dreptul la bunăstare prin utilizarea coerentă a combustibililor fosili

by S.O.S. România
181 Vizualizări

Partidul S.O.S. România salută inițiativa Poloniei de a ataca la Curtea Europeană de Justiție decizia UE de a interzice, din 2035, vânzarea mașinilor noi cu motoare cu combustie internă, cu excepția celor pe combustibili sintetici.

Europa trebuie să se coalizeze pentru a respinge tezele mincinoase ale așa-ziselor mișcări ecologiste care impun în Parlamentul European măsuri aberante de așa-zisă scădere a amprentei de carbon, cu consecințe dezastruoase asupra economiei și asupra nivelului de trai al cetățenilor.

Suntem împotriva unei Europe în care cei privilegiați, precum Germania, obțin exceptări de la aplicarea normelor privind industria energetică poluantă, în timp ce restul țărilor europene sunt obligate la sacrificii sinucigașe sub pretextul salvării mediului.

Reamintim faptul că sloganurile nu înseamnă știință, iar până în prezent nici un studiu științific serios nu a demonstrat faptul că există un impact semnificativ asupra mediului înconjurător datorită activităților umane producătoare de CO2.

Similar perioadei pandemice în care au fost impuse la nivel global o serie de măsuri aberante și ineficiente sub pretextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-19, dintre care amintim portul măștii, spălatul pe mâini, distanțarea socială, restricțiile de circulație în parcuri și magazine, sau pe timp de noapte, fără nici cel mai mic suport științific, în momentul de față ni se impun măsuri aberante de sinucidere economică sub pretextul ecologiei.

Sperăm ca România să treacă de la un vot de abținere exprimat pe tema interzicerii din 2035 a vânzării mașinilor noi cu motoare cu combustie internă, la un vot împotriva acestei hotărâri aberante, vot manifestat prin ralierea la acțiunea promovată de Polonia în fața judecătorilor Curții Europene de Justiție.

Senator av. Diana Iovanovici-Şoşoacă

Președintele Partidului S.O.S. România

12 Iunie 2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate