joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

România este împinsă spre război

by S.O.S. România
2,9K Vizualizări

Atacul MAE român la adresa Ambasadei Rusiei împinge România cu un pas mai aproape de război. Voi lupta din răsputeri pentru a evita intrarea României în război, iar partidul S.O.S. România este singurul partid din România care are ca punct principal în programul de guvernare păstrarea păcii.

Toate celelalte partide aruncă perdele de fum cu programe de guvernare irealizabile, după ce s-au aliniat în spatele susținerii războiului. Ce program de guvernare va mai fi valabil dacă aceste partide aruncă România în război? De unde vor mai fi bani pentru învățământ, pentru salarii și pensii, de unde vom avea creștere economică și bani pentru sănătate dacă toată economia României se va prăbuși ca urmare a implicării în război?

Obiectivul principal al S.O.S. România este salvarea țării de la război, pentru că, dacă nu vom păstra pacea, nu vom mai avea nici măcar alegeri! Nu mă interesează Rusia, nu mă interesează UE sau SUA, mă interesează pacea pentru poporul român!

Este mai actual ca niciodată Memoriul pentru Pace ”NEUTRALITATEA ROMÂNIEI. PACEA DE LA BUCUREȘTI”, lansat de mine încă din luna februarie 2022, la scurt timp după izbucnirea războiului, când am înțeles în ce pericol este România. Acțiunile autorităților române începând din acel moment doar au crescut acest pericol, iar forțarea de către MAE a închiderii ambasadei Rusiei în România, ceea ce va însemna și închiderea ambasadei României în Rusia, reprezintă o împingere fără precedent a României pe calea conflictului.

Nu există în acest moment nici un alt proiect mai important pentru România decât păstrarea păcii, iar S.O.S. România își asumă acest proiect de care depinde supraviețuirea noastră ca neam și ca țară.

Celelalte partide își împart puterea, fac alianțe electorale, își negociază posturi, în timp ce împing țara într-o prăpastie din care nu o să o mai scoată nimeni.

Sau poate că exact acest lucru își doresc partidele aflate la guvernare, pentru că nu mai au curajul să se prezinte în fața alegătorilor: un război care să le dea dreptul să amâne alegerile și să se permanentizeze la putere. Peste ce țară veți mai guverna dacă aruncați România în război? Ce se va alege de România dacă este condusă cu atâta inconștiență către un conflict care nu ne privește și care nu este al nostru?

Partidul S.O.S. România face un apel către clasa politică să se trezească din beția puterii și să își asume ca principal obiectiv de acum înainte menținerea păcii și evitarea cu orice preț a intrării României în război!

Iar dacă MAE provoacă închiderea ambasadelor într-o perioadă atât de periculoasă, când nevoia de dialog cu partea cealaltă este esențială pentru a evita războiul în care România este împinsă cu bună știință, atunci voi fi eu ambasadorul păcii și al poporului român care dorește pacea. Pentru că, spre deosebire de clasa politică inconștientă, românii își doresc pacea. Avem destule probleme și fără să intrăm în război, unde riscăm să fim desființați ca țară.

Lăsați România în PACE!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

11.06.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate