joi, aprilie 11, 2024
Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
joi, aprilie 11, 2024
joi, aprilie 11, 2024

Senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, o speranță pentru oameni și o veritabilă tribună pentru problemele lor

by S.O.S. România
770 Vizualizări

Ce a făcut astăzi parlamentarul tău?  Îi știi programul alesului pe numele căruia ai pus ștampila? Ai participat vreodată la consultațiile pe care ar fi normal să le ofere, pentru a te reprezenta corect în Parlament? Te-a băgat vreodată în seamă? S.O.S., cine îl mai ascultă pe românul de rând?!? Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a petrecut ore întregi online, în ziua de joi, 16.11.2023, discutând cu pensionarii, dar și cu alte categorii de români, pe marginea noii legi a pensiilor. Și-a notat spețe, a ascultat cu atenție și a empatizat cu cei nedreptățiți. Președinta Partidului S.O.S. România dovedește o energie ieșită din comun în privința îndeplinirii mandatului de senator.

Plasată în sondaje pe podium în privința notorietății, Diana Iovanovici Șoșoacă a devenit o speranță pentru cetățenii de rând pe care, cinic, îi ignoră partidele parlamentare, dar și o tribună la care oamenii au acces.

 Partidul S.O.S. România crește vertiginos și e urmat de tot mai mulți oameni care nu au fost văzuți, ascultați, reprezentați niciodată de cei care conduc acum vremelnic țara .

Biroul de Comunicare al Partidului S.O.S. România

16.11.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate