Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Susţinere pentru suporterii echipei naţionale care au cerut drepturi pentru românii din Ucraina

by S.O.S. România
306 Vizualizări

A devenit ceva normal în România ca oricine cere drepturi fireşti, să fie amendat! Transmit pe această cale atât susţinerea mea în calitate de Senator, cât şi a Partidului S.O.S. România, al cărui preşedinte sunt, pentru suporterii echipei naţionale care au cerut drepturi pentru românii din Ucraina, la fel cum sunt cele pe care România le acordă refugiaţilor ucraineni, dar şi minorităţilor.

Redau aici versurile inspirate care au fost interzise pe un stadion din Capitala României, pentru că în România nu mai e voie să vorbești despre români:

”Refugiați primiți cu generozitate

Drepturi sporite cu solidaritate

Cât mai răsună cucu-n Bucovina

Tratați la fel românii-n Ucraina”.

Felul în care au fost pedepsiți suporterii pentru aceste versuri înseamnă că românii nu mai au voie să ceară drepturi pentru fraţii lor din Ucraina? A ajuns regimul lui Zelenski să ne dicteze și în România ce avem voie să spunem și ce nu?

Felicitări suporterilor români care le-au amintit ucrainenilor de încălcarea drepturilor românilor din Ucraina! Un gest patriotic de apreciat care face de rușine MAE, Guvernul, Parlamentul și președinția României care nu au luat niciodată apărarea românilor din Ucraina, nici măcar formal!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

25.06.2023

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate