Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Toţi cei care vor încerca fraudarea alegerilor vor avea dosare penale

by S.O.S. România
145 Vizualizări

Anunţ în mod oficial faptul că toţi reprezentanţii din secţiile de votare şi responsabilii proceselor electorale care vor încerca fraudarea alegerilor vor răspunde în faţa justiţiei pentru că Partidul S.O.S. România le va întocmi tuturor dosare penale şi îi va acţiona în justiţie solicitându-le despăgubiri de milioane de euro. De asemenea, Partidul S.O.S. România va solicita ca administraţiile locale să fie cercetate de Corpurile de Control, de Parchetele naţionale şi de Parchetul European în ceea ce priveşte cheltuirea bugetelor, inclusiv cu verificarea fondurilor europene cheltuite,  urmând a se face şi verificarea averilor tuturor aleşilor locali şi a familiilor lor.

Le atrag atenţia celor care se pregătesc să fure voturi şi să falsifice rezultatul democratic al alegerilor din acest an că vor avea dosare penale şi vor plăti conform legii pentru infracţiunile pe care le vor comite.

Am făcut acest anunţ ca un avertisment deoarece am aflat că se pregăteşte fraudarea alegerilor atât la alegerile locale, cât şi la cele europarlamentare, precum şi la alegerile prezidenţiale şi parlamentare din acest an. Voi avea grijă ca toţi cei implicaţi în fraude electorale să fie aduşi în faţa justiţiei, iar pedepsele pentru infracţiunile electorale sunt serioase.

Mesajul meu pentru cei implicaţi în asemenea scheme de fraudare este unul foarte clar: opriţi-vă şi nu vă jucaţi cu legea! Dosarele penale făcute celor care fraudează alegerile, de la cel mai de jos nivel până la eşantioanele superioare ale puterii, nu vor dispărea, ci îşi vor urma cursul, iar cei vinovaţi vor plăti. De aceea, îi încurajez pe cei care au fost atraşi în schemele de fraudare să se retragă imediat din aceste infracţiuni şi să nu îşi rişte libertatea. Nu va exista milă şi negociere pentru iertarea celor vinovaţi: toţi cei care falsifică sau fură voturi vor ajunge la puşcărie!

Lăsaţi românii să voteze conform conştiinţei şi opţiunii lor libere! Nu mai furaţi alegerile, pentru că de data aceasta nu veţi mai scăpa! Luaţi labele de pe voturile românilor!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate