Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

UDMR ponegrește România la instituțiile europene

by S.O.S. România
96 Vizualizări

UDMR instigă la ură interetnică şi la separatism teritorial, şi apoi se plânge la OSCE de discriminare. Partidul S.O.S. România are cinci organizaţii judeţene conduse de etnici maghiari, doi etnici maghiari pe listele de europarlamentare și numeroși etnici maghiari pe listele de alegeri locale. Câte organizaţii UDMR sunt conduse de etnici români şi câţi candidaţi etnici români are UDMR pe listele sale pentru alegerile europarlamentare şi locale? Așadar, cine discriminează și incită la segregare etnică?

UDMR nu are altă temă de campanie decât izolaționismul etnic și atacul la Constituția României. După ce ai fost la guvernare mai mult decât orice alt partid din România, să te duci la organismele europene să te plângi de discriminare în România este o dovadă de nesimțire crasă.

Ce a făcut UDMR pentru România sau măcar pentru etnicii maghiari în lunga perioadă în care a fost la guvernare? De altfel, UDMR ocupă și în perioadele de ”opoziție” posturi în administrația centrală. În afară de mai multe proiecte de legi pentru autonomie teritorială pe teritoriul României și de jaf generalizat, cu ce se ocupă UDMR?

Iar când vine campania electorală, UDMR se duce repede cu pâra, uitând că UDMR este cel care provoacă la incidente și tensiuni interetnice, că UDMR este promotorul segregării etnice, folosind în acest scop chiar fondurile statului român, de care au parte din belșug, și pozițiile din statul român pe care reprezentanții UDMR le ocupă în virtutea ”discriminării” lor.

Partidul S.O.S. România a luptat întotdeauna pentru pace și bună conviețuire între etnii și pentru spargerea barierelor etnice construite de UDMR care își menține comunitatea în izolare pentru a avea un electorat captiv.

Lupta noastră politică este cu UDMR și cu promotorii separatismului, nu cu etnicii maghiari care au venit în număr mare în partidul S.O.S. România tocmai pentru că au înțeles felul în care UDMR profită de comunitatea maghiară. Un singur senator al României s-a luptat în timpul acestui mandat cu un întreg grup parlamentar de anti-români de la UDMR pentru a apăra Constituția României și drepturile tuturor românilor, indiferent de etnie.

De ce statul român îi permite UDMR, pe care îl menține mufat la bani cu nemiluita și la funcții grase, să își denigreze țara care oferă cele mai multe drepturi minorităților? Au cumva românii din Ungaria aceleași drepturi ca minoritățile din România?

Dar UDMR este speriat că nici etnicii maghiari nu mai votează acest grup infracțional organizat care este vinovat de despăduririle din Transilvania și de retrocedări cu acte false în valoare de sute de milioane de euro. Pentru că UDMR se ocupă cu infracțiuni, nu cu dezvoltarea comunității maghiare! Iar etnicii maghiari s-au săturat și ei de hoțiile UDMR și le vor da o lecție la următoarele alegeri!

Senator Av. Diana IOVANOVICI-ŞOŞOACĂ

Președintele Partidului S.O.S. România

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate