Sentor Diana Iovanovici Sosoaca
,,Un popor unit nu poate fi învins!"
Senator - Diana Iovanovici Șoșoacă
miercuri, mai 29, 2024

Sfânta Înviere să aducă şi Învierea Naţiunii Române!

by S.O.S. România
413 Vizualizări

Fie ca Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos să aducă şi Învierea Naţiunii Române! Sfintele Paşti sunt un prilej de reflecție şi înălţare sufletească şi reprezintă punctul de răscruce în care să ne cercetăm sufletele şi să primim Lumina lui Hristos.

În Ziua Învierii avem însă nevoie nu doar de o evoluție a fiecărui suflet, individual, ci şi de o transformare la nivelul mentalului naţional. România a fost aruncată de peste 30 de ani în întuneric şi sărăcie, iar de atunci trăieşte o adevărată Săptămână a Patimilor, unde trădarea este perpetuă, iar calvarul pare fără de sfârşit.

Naţiunea Română are nevoie să rupă lanţurile minciunii şi ale trădării şi să îşi recâştige locul în Lumină! Învierea Domnului să ne fie Modelul şi Calea de urmat pentru a aduce Învierea Naţiunii!

Partidul S.O.S. România, care şi-a asumat rolul de a trezi Naţiunea Română şi de a o izbăvi de trădători, vă transmite tuturor ”Hristos a Înviat!” și vă cheamă pe toți să participați la marea operă de Înviere a Națiunii Române!

S-ar putea să vă intereseze

Link-uri utile

s.o.s

Partidul așteptat de toți românii pentru a renaște România din propria cenușă!

©2022 – S.O.S România – Toate drepturile rezervate